Let’s give it a try!

Eigenlijk wilde ik al heel lang een blog starten, maar waarover? Hoe? Onder welke naam? En wie zou dat gaan lezen dan? Dat laatste is nog steeds de vraag, maar let’s give it a try! Wie niet waagt, wie niet wint.. Toch?


Eén van mijn hobby’s naast koken, fotograferen, winkelen en nog veeel meer, is het bezig zijn met woontrends. Ik vind het heerlijk om op bijvoorbeeld Pinterest inspiratie op te doen, maar aangezien ik nog thuis woon heb ik geen ruimte om al mijn creativiteit in los te laten. Ik kom zóveel mooie dingen tegen, te veel om allemaal te onthouden, maar mijn slaapkamer van 4 bij 3 geeft mij nu niet echt veel ruimte om daar iets mee te doen en daarom wil ik hier mijn creativiteit ‘stallen’, tot ik (eindelijk) een eigen plekje heb. Gelukkig kan ik zo nu en dan los gaan met het restylen van de kringloopwinkel van mijn vriend zijn ouders. Ik loop daar ook zo vaak tegen leuke retro/vintage spulletjes aan! Dit blog zal dan ook vooral over Lifestyle gaan, maar er zullen ook (heeerlijke) recepten, beauty/fashion dingetjes, quotes en persoonlijke stukjes op verschijnen én wie weet als ik de smaak te pakken heb, nog wel veel meer! 

Ik heb er zin in! See you @ LL – Ly Lifestyle.

Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.