Hairtalk: een duik in de verfpot.

 
 
Geregeld zit ik bij de kapper in de stoel. Korter dan kort, een zijkant kaal, pikzwart of asblond; niets is te gek. Ik houdt het niet lang met één coupe vol en dus zit ik ook geregeld thuis nog in de verfpot. Maar, zoals veel van jullie misschien al weten, krijg ik lang haar. Wist je dat nog niet en denk je nu; “lang haar??” JA. Lang haar. Mijn korte coupe wordt na zo’n 4 jaar, omgetoverd tot een mooi en vol bos lang haar. En ik heb er zin in!!! Ja, echt heeel veel zin. Er is alleen één knoop die nog moet worden doorgehakt; de kleur

Na het afgelopen winter zwart te hebben gehad, al meerdere winters als brunette door het leven te zijn gegaan én als blondine te geboren zijn, heb ik zin in rood. Koperkleurig rood om precies te zijn. Maar dan zijn er ook weer die twijfels; misschien dan toch maar weer veilig (donker)bruin? Mijn haar is alleen in mijn ‘jongere jaren’, want ik ben al zo oud (kuch), lang geweest en toen was ik nog een blondine, dat betekent dus dat mijn haar hoe dan ook niet blond wordt, of eigenlijk blijft. Ik ben inmiddels namelijk ook alweer zo’n 3 maanden blond en dit begint te vervelen. De resterende vraag is dus; koperkleur of donkerbruin… Suggesties, tips, op- of aanmerkingen? Ze zijn allemaal welkom!!! Laat je mening achter in een comment. Het resultaat zie je eind mei hier vanzelf voorbij komen..

Dit is trouwens ook wel heeel leuk!Ik heb gelukkig nog even om na te denken. Over 3 maanden en 12 dagen zit ik bij Beauty By Roos in de stoel. Oooh, wat duurt dat nog lang! Ik wil lang haar!!!

 
See you on my next blogpost!
Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.