Less is more

Wit. Veel mensen vinden wit saai en kil, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn! Ik vind wit fris, schoon en knus. Knus? Ja, knus. Door verschillende tinten wit te gebruiken, kun je met wit een hele warme uitstraling creëren. 

Ik ben zelf helemaal fan van de combi wit en hout, met een klein beetje grijs én zwart. Zó stoer! Juist door hout te gebruiken in een naturel tint of hout wat al geleefd heeft, maak je de combinatie extra stoer. Een rustige basis, met kleur in de details. Ik houd van foto’s en heb mijn kamer vol staan met duizenden fotolijstjes in allemaal verschillende stijlen, maar ze hebben twee overeenkomsten: ze zijn wit en gevuld met zwart-wit foto’s. Van je huis, maak je een thuis door jou persoonlijke smaak in de details te stoppen. Kleine en subtiele details, want remember: less is more. Als ik nu een leeg pand zou mogen inrichten, zou ik een stoere betonnen vloer (met vloerverwarming) óf wit geverfde houten vloer erin stoppen. Een mooie en vooral rustige basis. Een mooi en groot hoogpolig stoer wit/grijs kleed er op, zwarte hoekbank, grote steigerhouten eettafel….. Inmiddels ben ik alweer aan het wegdromen bij alle inspiratie die ik krijg van Pinterest. Had ik maar een eigen huis!!! Al was het alleen maar om mijn inspiratie in kwijt te kunnen 😉
 
Industrieel en rustig met heerlijk sfeervolle details, dát is mijn stijl.Zondag is mijn luierdag. Na 5 dagen school en anderhalve dag werken, heb ik zondag een rustdagje. Uitslapen, brunchen en lekker in een joggingsbroek de hele dag wat omhangen (bij mijn vriend zijn ouders thuis). Als ik aan het omhangen ben, betekend dat al gauw dat ik op Pinterest beland en na uren sneupen en inspiratie op doen, beland ik vaak in de winkel. Met ‘de winkel’ bedoel ik de kringloopwinkel van mijn vriend zijn ouders. De winkel, NochRis, is naast hun huis en ik ben er dan ook in een minuutje. Met een hoofd vol inspiratie maak ik een plekje om te fotograferen en zoek ik in alle hoekjes van de winkel leuke dingetjes uit. Dit keer zat mijn hoofd vol met de stijl waarover ik vandaag blog en het is, vind ik, best goed gelukt om deze stijl samen te vatten met allemaal leuke tweedehands dingetjes! Leuk geworden, hè? De lamp is heel erg vintage en ik vind het echt een geweldig leuk ding. Net als de fotolijstjes trouwens. De lijstjes zijn ietwat beschadigt, wat ze enorm stoer maakt! Het tafeltje is ook al vrij oud, maar past qua stijl zo in een modern interieur! Al met al een heel stoer geheel. Leuk hoe meubels, die allemaal apart zijn binnengebracht, samen zo leuk kunnen matchen!

 
 
Tot de volgende blogpost!
Liefs

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

4 Comments

  1. Stoer!! Hout en natuursteen vind ik prachtig in een interieur. Maakt het warm en stoer. Floris voegt nog wat plantjes toe en maakt het geheel mooi landelijk. Nu nog dat plekje vinden om dit te realiseren. Leuke blogpost Lydia. Je hebt een fijne schrijfstijl om te lezen. Keep up the good work ♡

    • Dankjewel Nynke! Hoorde van Lobke dat jullie gaan samenwonen, hoe leuk! Good luck met jullie zoektocht!!! Ben benieuwd hoe het uiteindelijk wordt, wie weet kom ik wel een keertje langs als ik in Zwolle studeer…. :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.