Time for a giveaway! Win a….

Hehe, na twee dagen topdrukte op mijn site is de rust weer een beetje wedergekeerd. Tijd om adem te halen! De vorige post was binnen drie uren al bijna 1000 keer gelezen….. Ik stond echt perplex! Ik heb er heel veel leuke reacties op gekregen en heb dan ook echt de hele dag met een glimlach van oor tot oor rondgelopen. Thank you all for making my day!!!!

Ik had het in mijn vorige post natuurlijk ook al vermeld, maar ik ga binnenkort mijn eigen fotografiebedrijfje beginnen. Creatief ben ik zeer zeker, maar een naam bedenken voor mijn eerste echte eigen bedrijfje is nogal een probleempje…… Oké oké, ik geef het toe: ik ben ook niet de makkelijkste in dit soort dingen. Want waar moet die naam eigenlijk aan voldoen? Nou, komt-ie:

– Vlot;
– Makkelijk (zo wordt-ie ook makkelijk onthouden);
– Het liefst wil ik (een stukje van) mijn voornaam erin hebben;
                        en last but not least.. 
– De naam moet nog niet in gebruik zijn, ook niet onbelangrijk haha!
 
Na heel lang zelf nadenken (en bijna hopeloos worden) kwam ik op een idee.. Er zijn namelijk vast wel een aantal creatieve breinen die mijn blog lezen en dus roep ik jullie hulp in! 


Voor de bedenker van de uiteindelijke naam is er een verassing. Tipje van de sluier: jij ((en) je partner/gezin/kind(eren)/o.i.d.) + ik + fotocamera! Dus ik zou zeggen: laat je fantasie op de loop en laat jouw idee achter in een reactie onder dit bericht! 
Wie niet waagt, wie niet wint..
See you on my next blogpost!
Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.