Winter wonderland

Oké oké, winter kunnen we het nog niet echt noemen. Maar terwijl de dagen korter (en kouder) worden, breekt mijn favoriete periode van het jaar aan: het najaar. Kaarsjes die worden aangestoken, de regen die zachtjes tegen het raam tikt.. Het liefst kruip ik dan onder een dekentje op de bank en zet ik de meest romantische (kerst)film aan die ik maar kan bedenken. Ik kan daar zó van genieten! Uuh, klink ik al als een huismus?

Die regen mag er natuurlijk alleen zijn als ik lekker veilig en vooral warm binnen zit, want tegen de dagen waarop ik om 7 uur ’s ochtends al in de regen en kou op het station van Leeuwarden sta te wachten tot mijn trein naar Zwolle ein-de-lijk komt, kijk ik best wel op. Ik moet toegeven dat het reizen me mee valt hoor, ook al reis ik dik 4 uur per dag en wordt mijn to do list alleen maar langer en langer: het valt me mee. Toch heb ik mijn weekend nog nooit zo gewaardeerd als dat ik nu doe.
Het was een hele tijd stil op mijn blog en die to do list was één van de boosdoeners, maar ik kan er niet omheen dat ik het echt gemist heb om hier zo nu en dan wat te schrijven. Ik moet toegeven dat ik blij verrast was toen ik de statistieken sinds mijn laatste blogpost zag. Ik heb blijkbaar erg trouwe volgers die regelmatig checken of ik niet stiekem toch een blogpost online heb gezet. Dus bij deze: geen idee hoe vaak of wanneer, maar de blogposts blijven komen. No worries, lieve lezers!
Maar goed, waar was ik gebleven? Oja, het najaar. De sfeer, de gezelligheid, de kleding, het eten (of eigenlijk vooral het drinken): ik houd ervan. Voor mij was het dan ook een geluksmomentje om afgelopen maandag met vriendinnen bij de nieuwe Starbucks in Zwolle de “Pumpkin Spice Latte” te drinken, terwijl buiten de grijze wolken samen trokken. Als je van dat drankje geen wintergevoel krijgt, weet ik het ook niet meer.
Maar goed, het najaar dus. Het kan voor mij niet snel genoeg beginnen.See you on my next blogpost!
Liefs!

 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.