Als een kind zo blij

Dinsdagavond 22.00u, ik lig in bed. Heel vroeg voor mijn doen, maar hoe eerder ik in slaap val, hoe eerder het morgen is en oh, wat wil ik graag dat het al ‘morgen’ is.

Vroeg slapen resulteert in vroeg wakker en ik durf niet opnieuw te gaan slapen. Ik ben bang dat ik door de deurbel heen slaap en mijn pakketje mis. Het is 10.19u wanneer ik mail krijg van Post NL: ‘Uw pakketje is onderweg en zal tussen 10.30u en 12.30u worden bezorgd.’ Ongeduldig als ik ben, loop ik vaak langs het raam. Zie ik al een Post NL busje rijden? Slaat ‘ie af onze wijk in? Nee? Shit, balen. Hé ik hoor een iets voorbij rijden! Is het een Post NL busje? Nee? Shit, balen. En dat zo’n honderd keer. 12.33u: Waar blijft mijn pakketje nu dan?

Het is één uur geweest. Weer een Post NL busje die ik het dorp in zie rijden. Hé, wacht. Rijdt deze nu dan ook nog mijn wijk in? Ja! Mijn pakketje! Twee straten voor mijn huis slaat ‘ie af. Hè, waarom nu? Ik ben zo ongeduldig! Schiet op! Het busje rijdt weer verder en.. stopt weer. Dit keer één straat voor mijn huis. Waarom verwachten nu net vandaag zoveel buren ook een pakketje?

En dan eindelijk stopt het busje voor mijn huis. Ik ren de trap af en daar staat ‘ie. Terwijl de sneeuwvlokken naar beneden vallen, staat ook mijn pakketje daar. ‘Wacht even hoor, ik heb er nog eentje voor je,’ zegt de postbode. Twee enorme dozen. Oh, ik ben als een kind zo blij. Ongeduldig sta ik te trappelen en dan eindelijk kan ik de dozen uitpakken. Alles is nog mooier als verwacht. Maar wat kocht ik nu eigenlijk? Kijk mee!

aankopen

Ik kocht:
– Zuiver OSB bijzettafel (maat M én L)
– House Doctor vaas
– Joseph Joseph chop2pot (snijplank) large
– Decoratiehanger Bloomingville

De hanger van Bloomingville past perfect bij versiering die ik afgelopen weekend in Utrecht kocht op de woonboulevard. Ik kan niet wachten om ze straks ergens samen neer te hangen! De vaas van House Doctor vond ik onwijs mooi en ik kon ‘m niet niet bestellen. En de chop2pot is gewoon super handig. Altijd als ik eten kook liggen de gesneden groenten door de hele keuken en deze kun je tot een soort trechter knijpen, waardoor het er op blijft liggen en zo de pan in glijd. Ideaal voor mij dus, hihi. En dan last but (zeker) not least: de Zuiver bijzettafels. Ik zie al helemaal voor me hoe ze straks in ons huis komen te staan, de House Doctor vaas erboven op… Nog eventjes dromen!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.