Confessions of a shopaholic

Donderdag 22 januari.
De tentamenweek is voorbij en ik zit weer in de trein naar huis. Hoe kan het ook anders dan dat mijn trein vertraging heeft en hoewel dit mijn lucky day lijkt te zijn, mis ik op een minuut mijn bus. Hoewel het voorjaarszonnetje schijnt, is het hartstikke koud buiten. Ik wil geen half uur in de kou staan wachten, dus ik besluit even de stad in te gaan. En dat vindt het gat in mijn hand leuk.

fooooIk loop de V&D in. Ik las afgelopen week bij iemand op Instagram dat ze flinke opruiming hebben bij de V&D en aangezien ik van hun woon-afdeling houdt, wil ik hier graag eventjes kijken. Onwijs leuke spulletjes, voor nog leukere prijsjes! En natuurlijk vind ik alles mooi. Dit resulteert in een uitbreiding van mijn glazen vazen collectie, die sinds afgelopen vrijdag verdriedubbeld is. Toen kocht ik een mooie fles bij De Regent, vandaag een klein bloemenvaasje en een pot voor wat leuke freubeltjes.

Op de kerstafdeling is alles met negentig procent (!) afgeprijsd en aangezien ik er stiekem wel van uit ga dat wij met de kerst een eigen huisje hebben, vind ik dat ik hier ook best wel wat uit mag zoeken. Ik houdt me in en koop alleen witte, papieren kerstboompjes die nu afgeprijsd zijn van €7,- naar slechts €0,70! Dat kun je dan toch niet laten liggen?! (Ja ja, een echte Nederlander hier. Ik ben dol op korting.)

Vrijdag 23 januari. Ik word wakker en zie hoe de zon zich een weg baant door mijn gordijnen. Lentekriebels all over. Een grote glimlach op mijn gezichte, want zo, vanachter het raam, is het nog eens lekker warm ook! Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak! En als alles dan toch leeg is… opnieuw stylen! De gister gekochte voorraadpot heeft in elk geval al een nieuwe functie gekregen. Ik ben er helemaal blij mee.voorraadpot
En wees nu eerlijk.. als je de foto hieronder bekijkt lijkt het toch echt al lente op mijn slaapkamer! Heerlijk!

P1040335

 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.