Hiep hiep hoera!

Hiep hiep hoera….. www.ly-lifestyle.nl bestaat één jaar!

full32403144Eén jaar geleden schreef ik, met kriebels in mijn buik, mijn eerste blogpost. – Oké ik lieg, hiermee wilde ik openen, maar ik ben drie dagen te laat. Dus, opnieuw: één jaar en drie dagen geleden schreef ik, met kriebels in mijn buik, mijn eerste blogpost.

Ik vond het enorm spannend. Wat nou als het een grote flop werd? Als mijn posts niet gelezen werden? Gelukkig waren dit alleen maar gedachten, want elke dag schoot mijn bezoekersaantal omhoog. In het begin was dit soms slechts met één view, maar op de dagen dat ik wat poste waren dit toch al snel honderd(en) views. Mijn record was dik 1400 views op één dag. Veertienhonderd! Ooh wat was (en ben) ik trots!

Ik ga lekker door met bloggen en wil jullie vragen om lekker door te gaan met lezen. Time flies when you’re having fun!

Heel veel liefs.

 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.