Ik wil ‘m, nee, ik MOET ‘m hebben.

Het is nu 1.30u (midden in de nacht) en ik heb net mijn random reader opgeruimd. Iedereen in huis slaapt, behalve ik.

Ik lag met mijn ogen wijd open naar het plafond te staren toen ik besliste dat ik de bijzettafel van Zuiver, die ik al een tijdje op het oog had, toch echt moest hebben. Sinds ik hem zondag bij de Woonexpress zag, liet hij mij niet meer los en dus was het tijd voor actie. En die actie kon geen seconde langer wachten, dus hup: laptop aan en naar vtwonen.nl, zelfs dat Loes (vervanging voor vriendlief wanneer hij er niet is) al naast mij lag te slapen (en snurken) kon mij hier niet van weerhouden.

En als je dan toch op die site bent…. Je begrijpt het al. Ik kon me echt niet inhouden. Die vrachtwagen rijdt toch, kan ‘ie net zo goed wat extra’s voor me meenemen, was wat ik dacht. Resultaat: woensdag komt er een heel pakket mijn kant uit. Waaaah! Nu kan ik lekker slapen! En dat is hoog tijd, hihi.

Slaap lekker lieve lezers!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.