Buiten wit, binnen wit

Terwijl sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen, sta ik te wachten op mijn bus. De wereld is wit. Toen ik gisteravond uit het raam keek wist ik niet wat ik zag. In een mum van tijd was alles bedekt met een laagje sneeuw. Een onwijs mooi gezicht.

Vanochtend was ik iets minder blij met de sneeuw. Het liefst zou ik de hele dag binnen blijven. Maar nu sta ik hier met blauwe lippen en klapperende tanden te wachten op mijn bus, die elk moment kan komen en ondertussen hoop ik dat de treinen nog rijden. Ik kijk naar beneden en zie mijn voeten op de witte grond staan. Ik denk aan hoe mooi ik dat vind, en hoe graag ik dat later in mijn eigen huis zou willen. Een witte vloer.

In de slaapkamer, de woonkamer, de keuken: ik zou door het hele huis wel een witte vloer willen. Vriendjelief is enthousiast over de witte vloer, maar erg praktisch vindt ‘ie het niet. Ik zal dus mijn charmes nog even in de strijd moeten gooien. Om daar alvast voor te oefenen ga ik nu jullie overtuigen.. No words needed!

--

Rustig en stoer, een geweldige combinatie. Ik ben fan. Jullie ook?

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.