Old friends

Vrijdag 30 januari.
Het is half acht wanneer mijn wekker gaat. Ik strompel mijn bed uit en ben enigszins chagrijnig dat ik zo ‘vroeg’ uit bed moet op mijn vrije dag. Mijn chagrijnige humeur is echter op slag verdwenen wanneer ik de gordijnen open. Een witte wereld onder een strakblauwe lucht. Wow. Perfect weer voor een fotoshoot! En laat die nu net op de planning staan voor vandaag….

Een tijdje terug mailde Laurie mij. Ik heb Laurie anderhalf jaar terug leren kennen toen ik vakantiewerk bij De Friesland Zorgverzekeraar deed en het klikte gelijk tussen ons. Eigenlijk verloren we elkaar een beetje uit het oog en ik was dan ook verrast toen haar naam in mijn mailbox verscheen. In haar mail schreef ze dat ze graag een stoere, zwart-wit foto wilde van haar en haar moeders hond. Ze wilde de speciale band die zij met de hond heeft graag vastleggen, vooral nu het beestje ouder wordt.
image2 Als je Laurie kent weet je dat zij een stoere, sterke, maar ook een hele lieve en bescheiden vrouw is. Ik probeerde in te schatten met wat voor hond zij aan zou komen lopen, maar ik wist het eigenlijk niet zo goed wat te verwachten. Een grote hond, dat stond vast. Misschien een herder? Mijn mond viel bijna open van verbazing toen Laurie aan kwam lopen, met een tas in haar handen en in die tas een heel klein hondje. Geen herder, wel een mopshondje. Wat een droppie. Het hondje heet Jennie, maar luistert ook naar de naam Jennepen. We liepen met een bibberende, in fleece dekens gewikkelde, Jennepen in Laurie haar tas naar de locatie. Zo’n mooi gezicht, dat ik ook dat even wilde vastleggen. Isn’t she cute?! 

 

Urban street style is het thema van de shoot geworden met als leidraad stoer zwart-wit.

imageimage3image4

 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.