Nieuwe rubriek op ly-lifestyle.nl

Al een tijdje spookte het idee door mijn hoofd om een nieuwe rubriek op www.ly-lifestyle.nl toe te voegen. Een persoonlijkere rubriek. Dus hierbij: met trots presenteer ik de nieuwe rubriek lifely!

Mijn leven bestaat uit zoveel meer dan interieurtrends! In de rubriek lifely wil ik elke week een kijkje in mijn leven geven: in the life van ly(dia). Een kijkje in het leven van deze 18-jarige journalistiek studente uit Friesland. Een soort dagboekje.

Ik merk dat persoonlijkere blogposts meestal vaker gelezen worden en daar haak ik graag op in. Niet dat ik een onwijs interessant persoon ben, maar wat is er nu makkelijker dan over jezelf en alles wat je meemaakt te vertellen? Wie weet kom ik daar nog op terug, maar daar komen we vanzelf achter.

Wil je iets specifieks van mij weten? Vraag! Wie weet wijd ik daar dan ook wel eens een blogpost aan.

Voor nu: fijn weekend en tot ziens op Ly Lifestyle!

Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.