Wat er in mijn voorjaarshuis stond

Zaterdag 21 maart. Het is nog geen 8.00u ’s ochtends en daar zat ik dan: op ons bed met mijn laptop in mijn handen en een snurkende vriendlief naast me. Ik ben druk bezig de eerste items in ‘mijn voorjaarshuis’ te klikken. Nog snel even een beginnetje maken voor ik op mijn werk verwacht word, maar man o man.. wat werkt dat verslavend! Uiteindelijk sla ik in een minuutje mijn ontbijt achterover en doe ik mijn make-up in de bus.

Na een dag werken en een verjaardagsfeestje (Hoera! Mijn lieve, jongste nichtje werd één jaar!) klik ik om 22.00u het laatste item in mijn voorjaarshuis. Mission accomplished! In mijn voorjaarshuis zit precies €10.000,- aan mooie woonspulletjes die ik heeel graag in ons huis zou willen, wanneer die er eindelijk is.

Woensdag 25 maart. Gisteren kwam dan eindelijk de uitslag online. Ik zat al sinds maandag te nagelbijten en was constant mijn mail aan het refreshen, want ik dacht dat de winnaar/winnares maandag al bekend zou worden. Maandagavond bereidde ik me dus voor op een nog een dagje nagelbijten en mail refreshen.

Ik stapte net uit de douche, toen mijn telefoon trilde. Het was 17.21u en ik had mail. Dit keer eindelijk wél van VT Wonen. Raar tijdstip om te douchen? Geloof me, het was nodig. Ik was net thuis van mijn hardlooprondje, waarmee ik de tijd probeerde te doden, en had gezweet als een otter. Maar terug naar die mail. Met zwetende handjes, en dat terwijl ik net uit de douche stapte, opende ik het mailtje..

Even een baalmomentje. Shit, ik was het niet geworden. En vriendlief ook niet. Ik had het nog zo gehoopt. Ik had zulke mooie spulletjes uitgezocht. En ook vriendlief had zijn inbreng mogen doen. Ik had aan alles gedacht: als we het nu samen uitzoeken, dan hoeven ze alleen de spullen maar te brengen en niet ook nog langs te komen met ‘weer verliefd op je huis’. En zo kwam er dus onder andere een onwijs grote barbecue in mijn mandje terecht… Tsja, ik heb het niet bedacht.

Wat er nog meer in mijn mandje zat? Je ziet het hieronder!

mijn-voorjaarshuis

 

Wil je alle spulletjes beter bekijken? Dat kan hier.

Mijn voorjaarshuis was heel divers: van bank tot ovenwant, van behang tot kandelaar, van dekbedovertrek tot mok. Maar mijn voorjaarshuis was niet alleen divers qua items. Hij was ook divers in de materialen van de items: van papier tot katoen, van hout tot beton, van staal tot glas. Mijn huis bestond uit veel hout, veel wit, veel grijs, veel zwart en een beetje blauw. Ik was (en ben) verliefd. Is hier toevallig iemand die €10.000 over heeft?! Just kidding.

Nu komt het mooi uit dat ik bijna jarig ben (voor wie nog inspiratie voor een cadeautje zoekt…), en dat we wel een kortingscode van 15% hebben gekregen, want ik weet nu al waar mijn verjaardagsgeld aan besteed wordt. Verder geniet ik onwijs na van deze actie, ondanks dat ik niet won, want wat was het heerlijk om gewoon voor €10.000 (in gedachten) uit te kunnen geven aan allemaal maar woonitems!

Better luck next time!

Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.