77 days left

Officieel mag het al niet meer (oeps!), maar toch wil ik jullie nog een sprankelend en magisch 2016 wensen. Dat 2016 maar heel veel mooie dingen in petto heeft voor jullie allemaal! En ook voor ons, hoop ik. ; -)

2016 is het jaar waarin we ons droomhuis gaan betrekken, dat is een ding wat zeker is. Na bijna een half jaar klussen komt het einde in zicht. Tenminste, de datum die we in ons hoofd hadden als ‘het einde’. We hebben om precies te zijn nog 77 dagen, elf weken dus, voor we onze – toch nog steeds wel een beetje – bouwval willen betrekken en dat idee is toch wel een beetje eng.. Niet omdat ik er tegen op kijk om te gaan samenwonen (het tegendeel juist!), maar er moet toch nog wel héél erg veel werk worden verzet voor we ons soon to be droomhuis kunnen gaan betrekken. Die ijsvrije dagen waren dan ook erg welkom afgelopen week.. en deze week? Ik hoorde iets over sneeuw? Knipoog!

20 januari (een beetje later dan afgesproken)  komt de stukadoor en dan lijkt het boven een soort van af. All that’s left to do: de muren sauzen, de deuren verven en er opnieuw in hangen en de vloer (die we nog uit moeten zoeken, ja echt) leggen. Valt mee dus! O ja, en de badkamer. Die moet nog helemaal betegeld en geïnstalleerd worden, maar als dat nu alles was wat er de komende elf weken nog moest gebeuren dan had ik hier nu een stuk rustiger gezeten, maar we hebben natuurlijk ook nog een benedenverdieping en daar.. Tsja, daar moet nog iets meer gebeuren. Al het elektra moet er nog in, de nieuwe leidingen voor de keuken, de nieuwe riolering moet gegraven worden, de vloer moet worden geëgaliseerd, het plafond moet worden geïsoleerd, er moeten worden geverfd, gestukadoord, gesausd, betegeld, de keuken moet worden geïnstalleerd, de nieuwe wc moet worden geïnstalleerd en… tja, er zijn nu vast nog 1000 dingen die ik vergeet.

Eigenlijk komt het erop neer dat het onbegonnen werk is om te blijven denken dat we er over elf weken wonen en dat is toch wel een flinke domper, maar wie weet gebeurt er een wonder en tot die tijd droom ik gewoon nog even weg bij de uitgezochte keuken (die ik later deze week met jullie deel!), tegels, badmeubelen en kleuren. Het wordt prachtig! Nog even doorbijten.

 

Fijne zondag allemaal!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.