A white world

Ik loop de slaapkamer binnen knijp mijn ogen eventjes dicht. De witte muren zijn bijna verblindend: wat een verschil met twee weken terug! Heerlijk fris en heerlijk licht. In mijn gedachten ben ik alweer aan het dromen. Nog (heel) wat verf, saus, een mooie vloer en we kunnen hier slapen. De laatste loodjes!

IMG_8513

Nadat de kachels een week lang voluit stonden te branden, heeft de stukadoor vrijdag het plafond gespoten. Een witte wereld! Maar dit keer ín huis. Aan ons nu de taak om de muren te sauzen, alle kozijnen (nogmaals) te verven en dan kan de vloer erin.

Alleen… die vloer, dat is nog een dingetje. Hoewel vriendlief niets liever doet dan met zijn voeten op warm en zacht tapijt stappen als ‘ie van bed komt, wil ik graag laminaat. Een discussiepunt waar we inmiddels al maanden niet uit komen. Ik heb het idee dat tapijt op de bovenverdieping een beetje een mannen dingetje is (de praktische denkers) en laminaat een vrouwen dingetje (de stilistische denkers) en daarom wil ik jullie vragen om jullie in onze discussie te mengen: laat in een reactie weten of je voor tapijt óf laminaat zou kiezen (en mocht je er een andere reden dan praktisch/stylisch voor hebben laat het me weten!).

 

En dan nu.. onze witte wereld! Een foto van de kleinste slaapkamer. Wat een verschil hè? Stukadoors kunnen toveren.

voor-na

Fijne zondagavond allemaal!

Liefs!

 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

4 Comments

  1. Ik zou kiezen voor laminaat met een mooi vloerkleed onder bed! Gewoon een lekker groot vloerkleed.
    Wat lekker dat het nu echt bijna klaar is!!
    Liefs Manon

  2. Ik zou ook voor laminaat kiezen. Niet omdat ik het mooier vindt, want vloerbedekking kan ook prachtig zijn. Maar laminaat is zoveel hygiënischer. Als ik al denk aan wat zich in vloerbedekking allemaal ophoopt… Dan liever een kleed dat groot genoeg is om er ’s ochtends je voeten vanuit bed op te kunnen doen, dat is makkelijker schoon te houden (als je het dan praktisch wilt hebben, lijkt me dat een stuk praktischer, haha). Juist op de slaapkamer is hygiene (op het gebied van stofophoping) belangrijk, voor een goede slaap en alles). Ben benieuwd naar de uitkomst hihi. Heel verhaal heb ik ervan gemaakt haha, oeps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.