Birthday gift

Zoals de meeste mensen, of zeg maar gerust bijna iedereen, weet ook ik het hele jaar lang spulletjes te bedenken die ik wel op mijn verjaardag kan vragen en dan zo’n twee weken voor ‘de dag’, ben ik blanco. ‘Wat ik wil hebben? Ja, ik heb eigenlijk geen idee.’ Op een gegeven moment is er dan iemand zo slim om je te wijzen op het maken van een verjaardagslijstje. Ik heb het hele jaar mijn wensen bijgehouden, maar nu (minder dan) twee weken voor mijn verjaardag, je snapt het probleem waarschijnlijk al, is mijn lijstje kwijt! Hoe kan het ook anders, als sloddervos zijnde. Nu weet ik dus nog steeds niet wat ik wil voor mijn verjaardag….. En dit jaar is niet zomaar een verjaardag, het is mijn achttiende verjaardag! Gelukkig zijn er mensen die naar mijn wensen luisteren en ze wél opslaan, haha! En zo kwam het dat ik een tijdje voor mijn verjaardag al twee cadeaus wist/weet die ik heb gekregen/ga krijgen. En dat zijn ook niet de minsten.. Eén van deze cadeaus was van mijn lieve vriendje. Wat ik van hem kreeg? Ik zou zeggen, lees even verder… 😉

Mijn passie, naast schrijven, is fotograferen. Ik denk dat ik elke dag wel zo’n 100 foto’s maak (en nee, dat zijn niet alleen maar selfies ;-)). Als ik aan het fotograferen ben staat de tijd even stil. Pure foto’s laten mij puur genieten. Een paar weken terug kreeg ik dus mijn verjaardagscadeau van vriendlief (vervroegd). En dit was een Panasonic Lumix DMC G6H. Echt waar.. een ‘dream came true’ moment! Ik ben er zoooo blij mee!!! Wat kan die camera ongelooflijk veel. Het duurde dan ook niet zo lang voor ik deze wilde uit gaan testen met een echte shoot. Toevallig of niet, maar mijn schoonzus was toen 36 weken zwanger en wilde nog een aantal mooie foto’s van haar bolle buik en haar  buik + dochtertjes. Perfecte timing dus! Iedereen die wel eens zijn/haar/een kind op de foto zet weet hoe lastig dit kan zijn, laat staan dat je er twee tegelijkertijd mooi op de foto moet zetten. Een uitdaging dus! En laat ik daar nu net van houden ;-)! 
Mijn schoonzus en ik hadden beide Pinterest van top tot teen afgestruind voor inspiratie en toen was het moment daar: tijd om inspiratie om te zetten in foto’s! De shoot vond plaats in een oud gymnastieklokaal, een heerlijk stoere omgeving met waanzinnig mooi (dag)licht (!!!) wat de foto’s extra mooi maakt. We hebben de shoot in twee delen gedaan. En dit is een selectie van de mooiste resultaten….
 
 
Al met al zijn we ongeveer een uur bezig geweest, met kinderen kun je natuurlijk niet eeuwen de tijd nemen (helaas!). Veel plaatjes schieten en duimen dat er wat moois tussen zit dus! Zelf ben ik erg blij met deze resultaten en na de shoot wist ik nog zekerder als daarvoor: ik wil wat gaan doen met mijn passie! De afspraak bij de Kamer van Koophandel is gemaakt. Nu nog een goede naam verzinnen (wie helpt mee??) en dan is het een feit! Binnenkort ben ik dus in te huren voor fotoshoots!!! Nog meer met mijn passie bezig zijn..  Onwijs leuk! Aangezien ik zelf (nog) geen ruimte heb voor fotoshoots zullen het ‘op locatie’ fotoshoots worden, wat ik zelf eigenlijk nóg leuker vind.. Je hebt zo elke keer een hele andere shoot en resultaten, leuk toch? Ik zei al dat ik van uitdagingen houd. 😉 
 
Heb je een leuk idee voor de naam van mijn fotografie bedrijfje? Twijfel niet om deze achter te laten in een comment, want….. voor de bedenker van de uiteindelijk gekozen naam heb ik een verassing! Ik zou zeggen laat je fantasie zijn werk doen en ben creatief, want deze prijs wil je niet mislopen!!! Tipje van de sluier: jij (of je gezin/ kind(eren)/o.i.d.) + ik + fotocamera!
 
Of ben je enthousiast na het zien van mijn foto’s en wil je mij inhuren?? Mail of bel me – lydiasiderius@hotmail.com / 06 22036136.
Nog één laatste ‘note’ van mij mensen; dare to dream big én chase your dreams, do what you love!
 
See you on my next blogpost!
Liefs!
 
 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.