A touch of colour

Kleur of geen kleur? Het dilemma is er elke keer weer: veilig in de basickleuren of kies ik voor een echte colourexplosion? En dan bedoel ik niet de kleur grijs. Nee, neonkleuren! Hoewel mijn hoofd kiest voor basickleuren met kleur subtiele details, zegt mijn hart vaak genoeg ‘kleur, kleur, kleur!’ Want let’s be honest van kleur word je toch gewoon onwijs vrolijk? 

 
Ik denk dat velen met mij vaak genoeg voor dit dilemma staan, maar neutraliteit is toch veiliger en dus valt in 90% van de gevallen daar ook de keuze op. Benieuwd naar die andere 10%? Lees dan verder…
 
Zo’n kleur interieur begint bij een gekleurde bank en tsja, op een neon-/modekleur ben je sneller uitgekeken als op een neutrale kleur en je koopt niet elke drie jaar een nieuwe bank. Toch ben ik me toch een partijtje verkikkerd op een okerkleurige bank! Sowieso vind ik oker een prachtige kleur, maar een okerkleurige bank… Ja, gewoon wauw! Het geeft gelijk zo veel meer uitstraling als een grijze of zwarte bank.. Door de bank komt deze kamer tot leven! Maar door de vele wit- en grijs accenten houdt de kamer toch ook een bepaalde rust.
 

 
Ik heb nog een mooie yellow couch voor jullie, want ook dit plaatje is gewoon stunning! 
 
De grijze muur, witte lamp en  witte tafeltjes: het geheel past perfect bij elkaar. Het vloerkleed maakt het contrast tussen de vloer en de bank mooi rustig. Want ja, die vloer… Je moet het durven, maar je kunt er niet om heen: hij is onwijs gaaf!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maar kleur hoeft natuurlijk niet alleen in de woonkamer, ook in de studeerkamer is het een prima plan!

 

Eén klein kleurdetail eigenlijk: de stoel. Maar toch gelijk zo’n enorm groot effect! Ik word zo onwijs vrolijk als ik naar deze foto kijk.. Vorige week kon je lezen waar mijn studeerkamer aan moet voldoen en dat een rustige uitstraling het belangrijkste is. Ondanks de onwijs felgekleurde eyecatcher behoudt deze studeerkamer zijn rust. Wat een heerlijke uitstraling…… Ik ben er gek op!!!
 
 
 
 
 
 
Ik merk nu al dat kleur verslavend werkt, dus pas op: sla er niet in door. Een kleurenchaos is het laatste wat je wilt! Op onze slaapkamer bij mijn ouders thuis hebben wit en grijs met hout de overhand, maar hier en daar vind je a touch of pink terug. Denk aan kussentjes, de case van mijn (overigens witte) iPad, een aantal bloemen etc.. 
 
Wil jij je eigen gele touch? Hieronder wat tips! Een klein verschil heeft soms een groot resultaat…

 
 
En hoewel ik ook dit prachtig vind, zal ons (toekomstige) huis noooit zo’n colourexplosion worden.. Nuon geel, roze en oranje: onwijs gaaf. Heerlijk vrolijk, maar op één of andere manier werkt het voor mijn hoofd niet. Het is te druk om elke dag naar te kijken. 

Toch kan ik niet anders zeggen als dat het een onwijs mooie foto is.. en ik stiekem heel benieuwd ben naar de rest van dit huis! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
See you on my next blogpost!
Liefs! 
 
 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.