DIY: tree trunk table


Na een drukke, laatste tentamenweek en een griepje, heb ik ein-de-lijk weer tijd om te bloggen. Gelukkig! Want mijn hoofd barstte bijna uit elkaar van ideeën! Er staat dus voor de komende tijd ook heel wat gepland 😉 Vandaag is er alvast eentje!

Je ziet het steeds meer, weg met de grote salontafel en hallo kleine bijzettafeltjes! En dat zie je ook op de foto hiernaast! Ik ben fan!Nog vier weken tot de examens beginnen en nog vijf weken tot mijn examens achter de rug zijn. Oftewel nog vijf weken tot ik mij eindelijk uit kan leven met allemaal leuke DIY-projecten!

En daar hoort deze leuke DIY ook bij! Ik houd van hout en nu zie ik op zowel Pinterest als Instagram al tijden deze leuke tafeltjes voorbij komen. Keer op keer word ik laaiend enthousiast. Wat zijn ze leuk!!! Sinds kort is er ook een simpele DIY versie en ik kan niet wachten om zelf aan de slag te gaan. Er zijn zoveel mogelijkheden: met grootte maar ook kleuren wordt gevarieerd. Sommige hebben de schors er nog op zitten en anderen hebben een geverfde boven- of zijkant, of beide, en weer anderen staan op pootjes of wieltjes: deze leuke bijzettafeltjes zijn te stylen zoals jij wilt! Zelf vind ik die op de foto hiernaast echt onwijs mooi!!! Ik heb net een nieuw nachtkastje, maar dit zou wel eens de volgende kunnen zijn, haha! Simpel, stoer: leuk!

Maaar, ook deze zijn leuk!
Hoe maak jij deze tafeltjes nu zelf? Over een aantal weken zal er een uitgebreide handleiding online komen! Kun je niet wachten? Via google zijn er allemaal tips te vinden! 

See you on my next blogpost!
Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.