Excited to the max!

Zo! Dat was lang geleden. Na een drukke week heb ik eindelijk tijd om weer een blogpost te schrijven. En niet zomaar één.. Nee, één waar ik super enthousiast over ben! Want eergisteren was het eindelijk zover.. Tijd voor mijn eerste newbornshoot!

Ik zei het net al, eergisteren was het eindelijk zover; al de Pinterest-inspiratie die ik afgelopen maanden had opgedaan voor een newbornshoot kon omgezet worden in foto’s! En echt hoor, er is naar deze dag uitgeleefd… 😉 Ik had in het ziekenhuis, toen ze echt net ‘newborn’ was (paar uurtjes oud), ook al wat foto’s gemaakt, maar nu was het tijd voor de echte ‘actie’. Excited to the max!

 
Als ik bezig ben met fotograferen kan ik maar één ding denken: wat is dit onwijs leuk om te doen. Ik vergeet de tijd, ga op in het moment en heb maar één doel. Je snapt waarschijnlijk al wel wat dat doel is, namelijk; mooie foto’s maken. Ik vind het altijd weer spannend en denk elke keer weer aan het begin van een shoot; ‘wat als er nu helemaal geen mooie foto tussen zit?’. Bij het wisselen van de setting neem ik altijd snel even een kijkje tussen de geschoten foto’s en dan volgt een zucht van opluchting, fieeeuw.. Zo ook gisteren. Wat zaten er weer prachtplaatjes tussen! Yes! Na een fotoshoot verander ik altijd de achtergrond van mijn laptop en telefoon. Er zit altijd wel één foto bij waar ik verliefd op ben en die ik perse op mijn achtergrond wil hebben. Dit keer was het moeilijk kiezen welke foto een plekje op mijn achtergrond zou krijgen; er waren zo veel mooie foto’s! Nu begrijp ik het als jullie hier enigszins nieuwsgierig van worden en daarom heb ik ook voor jullie weer een selectie gemaakt. Je kunt die hieronder bewonderen!
 
 
Hoe ze haar vader beetpakt op foto nummer één, haar voetjes op foto nummer twee, een te schattige foto drie en haar heerlijke, grote, felle kijkers op nummer vier. Ik ben gek op elk van deze foto’s. Welke de winnaar geworden is en momenteel op mijn achtergrond staat?? Nummer twee op mijn laptop en nummer vier op mijn telefoon! Eén kiezen was toch té moeilijk……  
 
We hebben nog lang niet alle settings kunnen doen, dus er komt zeker een vervolg, maar dit waren een paar van de eerste heerlijke kiekjes. Wat is het toch een mooi meisje!
 
See you on my next blogpost!
Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.