Never stop learning

Zoals veel van jullie weten zit ik in het examenjaar en heb ik over vier weken de eerste twee examens erop zitten. Dat betekent natuurlijk maar één ding: leren, leren en nog eens leren! Leren is van zichzelf natuurlijk al erg genoeg, laat staan leren in een verschrikkelijke omgeving, haha! Ik als chaoot heb het niet vaak echt netjes, maar met leren is een frisse en nette omgeving toch wel erg fijn. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn ‘studeerkamer’ graag zou willen zien! 

Heel eerlijk: momenteel heb ik niet eens een bureau, laat staan een hele studeerkamer. Leren doe ik voornamelijk in bed (ja, heerlijk afleidend) en aan de eettafel, maar mocht ik nog eens mijn eigen studeerkamer krijgen dan komt-ie er zo uit te zien!
 
Een beetje die vintage, strakke, overzichtelijke stijl. Met natuurlijk wit, zwart en hout in de hoofdrol. Ik houd ervan! En ik moet eerlijk zeggen: die mooie iMac die daar op dat bureau staat te pronken lijkt me ook wel wat! Ik vind iMac’s sowieso altijd enorme aanwinsten en pronkstukken voor je huis. Eén van de weinige computers/beeldschermen die echt een aanwinst voor je interieur zijn! 
 
Stoer, industrieel en overzichtelijk, dat zijn de kenmerken van deze foto en van mijn stijl! Maar er is natuurlijk nog veel meer mooi op studeerkamergebied!
 
En dat zie je hier! Ook deze kamers zijn onwijs gaaf. Ik vind vooral nr. 1 erg gaaf: heerlijk dat contrast tussen het donkere hout, pikzwart en wit, maar ook nr. 2 is geweldig, misschien wat te steriel voor een chaoot als ik, haha! Mijn rommel zou daar wel enorm opvallen ;-)! En aan bureau nr. 3 zie ik mezelf al zitten bloggen. Ik denk dat ik daar heel wat inspiratie op kan doen!
 
Toch ook nog een laatste studeerkamer die ik jullie niet wou onthouden.. Onwijs mooi deze studeerkamer! De foto komt, net als alle anderen, van Pinterest en is naar mijn idee uit een tijdschrift gehaald: het foto van een foto effect waardoor er iets aan deze foto niet helemaal klopt. Toch wilde ik hem persé even showen. Deze studeerkamer straalt rust, creativiteit en speelsheid uit: beautiful!


Last but not least: in mijn zoektocht naar inspiratie en decoratie kwam ik op www.huisengrietje.nl terecht. Echt wat een onwijs leuke site!!! Zeker een kijkje waard als je in to the interiorstyling bent!!

See you on my next blogpost!
Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.