Het moment dat school écht leuk wordt…

Sorry sorry sorry, ik had eigenlijk al een beetje beloofd gisteren deze post online te zetten, maar ik had vandaag een tentamen en moest dus gisteren even prioriteiten stellen. Hier is ‘ie dan eindelijk! Enjoy.

image1Dinsdag middag. ‘Nemen jullie morgen een fototoestel mee?’, hoor ik mijn leraar zeggen. Mijn hart maakt een sprongetje. Geen idee wat we moeten gaan doen, maar dat het te maken heeft met fotografie is duidelijk en jullie weten allemaal hoe dol ik daar op ben.

Woensdagochtend. Ik ben nog maar amper op school, wanneer mijn leraar verteld wat de opdracht voor vandaag is. Een foto maken bij een krantenbericht, maar je moet zelf het onderwerp bedenken. Gelijk fluistert studiegenootje Ilona me in mijn oor. ‘Opent de Ikea in Zwolle niet vandaag?’ Geen discussie meer mogelijk, wij weten wat ons onderwerp gaat worden. Samen met Linda gaan we op pad en uiteraard is er maar één manier om te vieren dat er een Ikea in Zwolle is: Zweedse balletjes én winkelen.

We maken een aantal foto’s en daarna kan het écht leuke van de dag beginnen, want ja onder het mom van ‘nu we hier toch zijn’ moet de Ikea natuurlijk uitgebreid bekeken worden…

Ik ben er al een tijdje niet geweest en zie naast de oude vertrouwde Ikea meubels, ook nieuwe meubels staan. Onwijs leuk allemaal! Ik zie onder andere een hele, hele gave bureaustoel namelijk deze en ben gelijk verliefd. Beauty hè?! En aangezien ik mijn camera toch mee heb…

Een kleine sfeerimpressie!ikea

 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.