Ga maar vast versieren, want er is altijd wel iets te vieren

Dat vind ik echt. Elke dag is een feestje en elke dag is er wel een reden voor een feestje. Vandaag was die reden mijn verjaardag! HIEPER DE PIEP, HOERA!

Ja ja, deze dame haar laatste jaar als tiener is ingegaan. Volgend jaar ben ik gewoon al twintig. Wow, dat klinkt ‘oud’. Maar eerst nog een jaartje negentien dus. Hoewel mijn verjaardag niet zo speciaal was, omdat ik tot over mijn oren in de deadline- en tentamenstress zit, heb ik wél een leuke dag gehad.

Nadat ik vriendlief aan het werk gestuurd heb, heb ik zelf uitgeslapen tot half tien. Toen werd ik wakker met cadeautjes en echt: ik ben ontzettend verwend. Ik kreeg onwijs leuke dingen, welke ik natuurlijk binnenkort hier zal showen! Na het ontbijten met cadeaus heb ik mijn hardloopschoenen aangetrokken en na weer een fijn loopje ben ik gaan douchen. Een hele fijne ochtend dus!

Daarna moest ik er helaas toch echt aan geloven: ik zette de spreekwoordelijke puntjes op de i van twee portfolio’s en was daar de hele middag zoet mee. Ondertussen werd ik nog ‘gestoord’ door de bloemenman. Van mijn lieve vriendje kreeg ik namelijk traditiegewijs een bos rozen.

Elk jaar krijg ik een bos rozen welke bestaat uit evenveel rozen als het aantal jaren dat ik op deze aardbol rond loop, dit jaar dus negentien, en omdat we ook ons jubileum vieren op mijn verjaardag, zijn er dan altijd evenveel witte rozen als jaren dat we samen zijn. Zo kreeg ik dit jaar dus een prachtig bos met vijftien rode en 4 witte rozen. Zo lief!!!

 

En toen het (enige) leuke uitje van vandaag: we bezichtigden een huis! Dat is dan wel gelijk een uitje wat mijn verjaardag héél erg leuk maakte! Dus ook al vier ik pas volgende week, wanneer de rust is wedergekeerd, mijn verjaardag, ik had een leuke dag!

En na nog een avondje huiswerken is het nu tijd om te gaan slapen.

Welterusten lieve allemaal!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.