Paris, mon amour

Oh lieve lezers wat is het mijn laatste blogpost een tijd terug! Ik heb hele drukke, maar leuke weken achter de rug. Heel veel schoolwerk en tentamens, veel etentjes, verjaardagen, huizen bezichtigen en hypotheek gesprekken (aaah, it’s getting serious!), een weekendje Parijs (inclusief fotoshoot) en zo kan ik nog wel even door gaan.

Om jullie over al die weken bij te te praten is natuurlijk niet te doen, maar ons weekendje Parijs en dan vooral de fotoshoot die we daar deden kan ik jullie niet onthouden! Hieronder een kleine impressie van onze shoot in de stad van de liefde…

IMG_8577

YmeLydia03

YmeLydia13

YmeLydia23

YmeLydia45

YmeLydia084

 

De foto’s zijn gemaakt door Fotografie Lydia en ik ben er zo blij mee! Nu alleen het lastigste: welke laat ik afdrukken? En op welk materiaal? In welke maat? Twijfel, twijfel, twijfel, maar natuurlijk kriebelde het allang om met deze foto’s te gaan stylen en was ik weer eens mevrouw ongeduld, dus ik printte daarom mijn stiekeme favoriet op gewoon papier en ging aan de slag.

Ik creëerde mijn nieuwe favoriete hoekje: wat kan ik hier lekker wegzwijmelen! Maar oeps: looks like I’m not the only one who loves it! Sharing is caring, toch?


IMG_1561  IMG_1565

Liefs, Lydia

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.