Time to relax

Geen verbouwing(s-update), maar toch wel een niet onbelangrijk onderdeel van een verbouwing… tijd om te relaxen. Waar ik vorige week nog twee dagen bij mijn beste vriendinnetje in Leiden was, stond er nu qualitytime met vriendlief en mijn familie op het programma. Even weg uit onze bouwval en met de gure wind door onze haren heerlijk ons hoofd leeg maken bij de zee.  Jullie horen het al… we hebben genoten.

Vrijdagochtend vertrokken vriendlief en ik -beide in een andere auto- samen met mijn ‘pake en beppe’ richting Texel. Het eiland waar ik al kom vanaf toen ik een klein baby’tje was, het eiland waaraan ik net als mijn ouders mijn hart verloren ben, het eiland waarop ik thuis kom.

Hoewel er vrijdag bakken water naar beneden kwamen, werd ik warm van binnen zodra we van de boot af reden.  Het gevoel van thuiskomen.. Overal waar je om je heen kijkt zee en strand, ontelbaar veel schapen en een mooie natuur. Afgelopen weekend heb ik mijn telefoon veel aan de kant gelegd om echt te kunnen genieten van alles wat er om me heen gebeurde. Mooie familiemomenten en de mooie dingen die Texel rijk is. Ik ben aan het nagenieten met onderstaande foto’s, de weinigen die ik gemaakt heb. Voor jullie de uitgelezen kans om ook verliefd te worden op dit prachtige eiland!

Het genieten begint al op de boot.. Zo mooi hoe de bewolking het water in ‘liep’.image8

maar ook less is more begrijpen ze heel goed op dit eiland.
image6

Ooit wil ik hier de oversteek nog eens maken..
(Pssst! Zien jullie die blauwe lucht? Het was vanmiddag genieten op het strand!)
IMG_5164

en gewoon stilzwijgend naast elkaar kunnen zitten. RUST!
Genieten van elkaars aanwezigheid, maar verder he-le-maal niets (klink ik al lekker degelijk?).
Dit is toch wel één van de foto’s die afgelopen weekend heel erg goed omschrijft!
image1

want als ik ergens van kan genieten, dan is het toch wel de rust die Texel uitstraalt.
Eindeloze rust…image4

Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.