Inside the box.

Hieperdepiep hoera! Vriendlief is vandaag jarig en is vierentwintig jaar geworden! Hoe moeilijk ik het afgelopen vijf jaar ook vond om een cadeautje voor hem te vinden, dit jaar was dat al lang voor zijn verjaardag beslist! Benieuwd? Lees dan verder!

Vorig jaar zat ik net als al die jaren daarvoor met mijn handen in mijn haar: wat moest ik nu weer bedenken? Iets origineels, iets leuks en ook niet onbelangrijk: iets betaalbaars. Hoe leuk een weekje reizen en herinneringen maken mij ook lijkt, ik was (en ben) toch echt wel een ‘arme student’, dus ook het prijskaartje moest bekeken worden. Mijn schoonmoeder was degene die bedacht dat ik wel een naambordje kon kopen, gezien we het steeds vaker (lees: continue) over samenwonen hadden, maar ergens vond ik dat een beetje raar. We hadden nog helemaal geen huis, dus ook geen huisnummer en tsja.. wat moest-ie er dan mee? Toch vond ik het leuk en origineel (check en nog eens check) en het was ook nog eens prima betaalbaar (dubbelcheck!), dus het idee bleef een beetje in mijn hoofd spoken.

Nu een jaar verder is de situatie zoals jullie weten een beetje veranderd. We hebben een huis en daarmee ook een huisnummer! Ik wist al vrij snel dat dit hét cadeau zou worden dit jaar, maar dan het volgende nog.. Waar koop je zoiets? En wat wilde ik eigenlijk?

Ik houd van stoere materialen, dus was helemaal fan toen ik op internet RVS naambordjes voorbij zag komen. Die wilde ik ook! Na wat ‘ge-google’ vond ik het bedrijf Kaathoven Techniek, of eigenlijk www.naambordwinkel.nl. Ik zag hier allemaal enorm mooie ontwerpen en was gelijk verkocht. Dat de service daarnaast ook nog eens zo onwijs goed was, was een hele fijne verassing.

Mevrouw pietje precies weet namelijk altijd precies wat ze wél wil, maar vooral ook wat ze niet wil. Helaas voor de beste man ben ik ook nog eens een enorme twijfelkont: wel of geen achternamen, moest het nou zus of toch zo, gecentreerd of een beetje meer naar links, of doe anders toch maar die vorige…. Na zo’n twintig schetsen (ja echt, arme man) stond het perfecte naambordje op papier. Yay!

Al durfde ik nog niet voluit te juichen, want stiekem blijf ik het altijd een beetje eng vinden, dat via internet bestellen. Nu hij dan echt op de gevel hangt, durf ik wel voluit te juichen. Wat is-ie gaaf geworden!!! Helemaal leuk (en verliefd)!

 

P1070625 Toen Yme gisteravond boven kwam lag het cadeau al klaar. Hij stond meteen in de startpositie om het papier eraf te scheuren, maar het was nog geen 1 oktober en dus moest hij nog even wachten. Flauw hè…

Na een nacht nieuwsgierig zijn en lonken naar het cadeau wat op zijn nachtkastje lag, mocht hij het vanochtend dan eindelijk open maken.

 

 

 

 

 

 

P1070644De wekker werd een kwartier eerder gezet en het papier werd eraf gescheurd. Op zo’n moment voelen we ons allemaal stiekem weer heel klein volgens mij.

Ik had dit jaar mijn mond voor het eerst eens niet voorbij gepraat, dus het was echt nog een verassing en stiekem vond ik het dan ook enorm spannend!

 

 

 

 

 

 

P1070654

Bijna!

 

 

 

 

 

 

 

 


P1070668Tadaaa! Daar was ie dan.

Het winnende ontwerp. Onze beide namen en het huisnummer op geborsteld RVS. Onwijs mooi en stoer. Precies wat ik voor ogen had!

P1070678

En ook op onze gevel staat hij super mooi. Helemaal blij mee en vriendlief gelukkig ook! Happy birthday to the love of my life! ♡ En een dikke dankjewel voor Tonny van Kaathoven Techniek!

P.S. Laten jullie weten wat je ervan vindt?

 

Liefs en see you @ Ly-Lifestyle.nl!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

8 Comments

  1. Heel mooi! En superleuk om jullie grootse verbouwing te volgen 🙂 Fijne (verjaar)dag en succes nog met klussen!

  2. Hey Lydia
    Vindt hem heel gaaf en zal echt passen bij de rest van het geheel als je het mij vraagt (maar dat doe je niet 😂). Fijne dag samen en succes met de volgende fasen van de verbouwing. Ziet er allemaal goed uit! Liefs Bea

    • He Bea, wat een lieve reactie weer! Fijn dat jij ook denkt dat het goed zal passen! Hoe meer meningen (die het met me eens zijn haha!) hoe meer vreugd. Dankjewel dankjewel! Heel veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.