It’s beginning to look alot like christmas

Die kriebels in je buik… kriebels om te gaan samenwonen. Voor velen van jullie een bekend gevoel denk ik. Kriebels uit je herinneringen of kriebels die je nu voelt. Dat laatste geldt voor mij. Die kriebels zijn er al een aantal jaren, maar vorig jaar werd het een stukje realistischer.  Vriendlief (of eigenlijk manlief) stopte met zijn opleiding en ging aan het werk. We hadden ons er al aan overgegeven dat samenwonen nog minstens twee jaar zou duren, maar vrij plots had hij een baan en eigenlijk even plots was het zinnetje daar “volgend jaar hebben we een eigen kerstboom”.

Het duurde een tijdje voor we op ons droomhuis stuitten en om dat droomhuis tot een echt droomhuis te maken duurt zoals jullie inmiddels weten nog langer. Resultaat: dit jaar nog steeds geen eigen kerstboom. Hoewel het vorig jaar ons streven was, is het dat nu gelukkig al een tijdje niet meer, maar toch nu het bijna kerst is, vind ik dat jammer. Kerst is zo gezellig en je huis tot een kerstparadijs om stylen is zo leuk..


Ach, dit jaar nog bescheiden versiering, die helemaal past bij de verbouwing! De houten sterren kocht ik bij de Karwei en ze zijn gemaakt van duimstokken.. Een knipoog naar de verbouwing dus!  Maar volgend jaar pakken we echt uit! Want, “volgend jaar hebben we een eigen kerstboom”. En dit keer echt.

Lieve allemaal. Ik wens jullie hele fijne kerstdagen en alvast een sprankelend 2016!

P1090506

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.