Building our dream home – de plannen part two

Oeps! In oktober was de eerste en ook gelijk de laatste blog in deze rubriek, maar na “building our dream home – de plannen part one” staat vanaf vandaag ook “de plannen part two” online! Wat ik jullie vandaag laat zien? De keuken! Begin december zochten we hem uit en sindsdien is het wegzwijmelen bij de tekeningen tot ‘ie erin zit. Hopelijk binnen nu en een week of tien?


Gelukkig had ik op Pinterest al heel wat inspiratie op gedaan en met al deze inspiratie gingen wij op zoek naar de perfecte keuken, die ook nog eens binnen ons budget moest passen. Zoals je op het moodboard kunt zien voeren wit, grijs (beton) en hout de boventoon. En vooral onderstaand plaatje was een enorme inspiratiebron.

2e65ab7b8bfc56fa546c4d56635d51a1

In deze keuken zou ik elke dag mijn boterham wel willen smeren! En ik heb geluk… want binnenkort mag dat! Nou ja, bijna in elk geval. De keuken die we uitzochten lijkt enorm deze. Hij is helemaal wit: de frontjes en het blad en net als deze keuken ook greeploos, maar wij hebben gekozen voor een variant met een aluminium strip erachter.

Onze keuken is niet enorm groot en omdat we veel opbergruimte wel erg belangrijk vinden hebben we gekozen voor twee hoge kasten.  Op de foto zie je er drie, maar de eerste is alleen de ombouw, zodat de buizen die voor de nieuwe badkamer een plekje moesten krijgen mooi verstopt worden. En tadaa: dit is hem dan!

BovenaanzichtSiderius1

Oké oké, nu zien jullie nog niet zo veel. Dus nogmaals: tadaa, dit is hem dan:

Keuken Lydia Siderius - lylifestyle.nl
Ik ben zo benieuwd hoe het straks staat als ‘ie erin zit! Wat vinden jullie ervan? Mooi fris of te steriel?

Maar voor het zover is moet er eerst nog wat gebeuren, want dit is de huidige situatie. Hmm, een week of tien is  misschien wel wat te enthousiast….. ;- ) Maar boven wordt het wél steeds mooier, zondag laat ik het aan jullie zien!
P1090740

 

Liefs!

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

One Comment

  1. Mooie keuken! Eenvoud, rust, licht en daardoor ruimtelijk. Ik houd ervan! Met wat leuke accessoires aankleden en het is helemaal niet steriel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.