BEHIND THE SCENES

Ohh jongens wat is het hier weer stil. Aan de bezoekersaantallen kan ik heel duidelijk zien dat jullie me goed in de gaten houden, dus goed nieuws voor wie dat straks / morgen doet: een teken van leven!

Ik wil me toch eigenlijk wel een beetje verantwoorden voor mijn afwezigheid. Jullie snappen vast dat naast een voltijd studie, twee bijbanen en een huis wat nog steeds volop verbouwd wordt weinig tijd overblijft om te bloggen, maar ik voel me best een beetje schuldig. Ik blijf het dus maar zeggen: straks als ons huis ooit af is maak ik het ruimschoots goed!

Wat ik naast al die bovengenoemde drukte wel deed is een foto’s maken en een website bouwen van/ voor het huis van mijn zwager en schoonzus. Hun prachtige huis komt te koop, omdat ze nóg mooiere plannen hebben. Dus ik ga hier ongegeneerd reclame maken:

Slikkeleane 4 in Berltsum staat te koop. Misschien is het wel wat voor jou, lieve lezer?  Mijn (al zeg ik het zelf ;- )) mooie werk en dit onwijs mooie huis kun je nu bewonderen op www.tekoopinberltsum.nl

Ik beloof dat er snel weer een update online komt en bedankt voor het massaal blijven volgen. Vind ik lief!

Liefs en tot snel @ ly-lifestyle.nl

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.