A (WO)MAN’S RIGHT

Wij zitten eigenlijk altijd op één lijn, vriendlief en ik. Maar over één ding werden we het al jaren niet eens. “Als we (ooit) gaan samenwonen, wil ik tapijt boven”, zei vriendlief jaren terug. Wie mij een beetje kent weet dat tapijt en ik niet de beste combinatie is. Mijn nekharen gingen rechtovereind staan. Hoorde ik dit nu goed? “Uhh, wat dacht je van een mooie laminaatvloer?” probeerde ik nog, maar ik kreeg hem maar niet overtuigd van het feit dat dat echt mooier zou zijn. Het was het begin van wat leek op een eindeloze discussie. Tot nu.

Ik deed mijn best om een beetje toe te geven. Van een mooi, groot, licht en vooral zacht vloerkleed gaat mijn hart namelijk wel sneller kloppen, dus er moest ergens tapijt te vinden zijn waar ik helemaal weg van zou zijn! Toch? De zoektocht begon, maar zonder resultaat.

Na het zoveelste ‘ik-zoek-mooi-tapijt-en-ik-vind-het-maar-niet’-moment vond ik mijzelf ineens voor een aantal eikenhouten vloeren. Tenminste, dat was wat ik dacht! De verkoper vertelde me dat het laminaat was, maar op het oog had ik dat echt niet gezien. Ik was meteen verliefd en toen vriendlief thuis kwam, sleepte ik hem dan ook meteen mee naar de winkel. Naar dé vloer. En zo kwam de eindeloze discussie toch tot zijn einde.

 

P1100747Het was voor ons de eerste kennismaking met het merk Your Floor. De vloer die wij uitzochten komt uit de Basic Serie en heeft kleurnummer 31380 (Gent). Wat wij zo mooi aan de vloer vinden is dat het lijkt alsof ‘ie van echt eikenhout is. Dat komt mede doordat bijna elke plank anders is.

Zochten wij hem vooral uit op zijn uiterlijk, was het voor vriend- en zwagerlief (‘ik stond erbij en ik keek er naar’ ;-)) toch wel een heel fijne verassing dat de planken (en het kliksysteem) heel sterk zijn. Geen last van vervelende hoekjes die afbraken tijdens het leggen! Een kwaliteitsvloer tegen een fijne prijs. Daar houd ik van.

 

Klinkt dat goed, maar wil je toch liever een andere kleur of andere vloer? Op de website van Your Floor vind je nog veel meer vloeren. Snelle en flexibele levering en een bedrijf wat fijn communiceert, dus wat ons betreft een aanrader!

Bij ons ligt de vloer inmiddels (bijna) over de hele bovenverdieping en ik ben in mijn nopjes! Door de combinatie met de groene muur in onze slaapkamer straalt hier meteen veel warmte vanaf. Plint ervoor, bed erin en ik zeg welterusten…

 

P1100692

 

 

 

Lydia Siderius

Hi! Ik ben Lydia en ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en de verbouwing van ons soon to be droomhuis. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dromen, droom je zelf gezellig mee?

2 Comments

  1. Ha, toch nog voor elkaar gekregen hihi. Nu dan toch een vloerkleed ter compensatie, voor de warme voetjes waar we het toen over hadden, of niet? Super mooi in ieder geval :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.