Mode

Studio Anneloes – de maestro van de damesmode

Studio Anneloes is qua modemerk vaderlandse trots. Dit door en door Nederlandse merk heeft het wereldwijd ver geschopt en wordt in de marketing gedragen door internationale beroemdheden en influencers. Het is een merk met een missie. Bij de ontwerpen is tijdloos een grote factor. De kleding van dit merk moet zowel gedragen kunnen worden tijdens vrolijke beach party’s als ook in de driegangenrestaurants waar zakenlieden aanschuiven voor formele diners. Het modemerk stelt vrouwen centraal in de kracht van hun zelfexpressie. Toon jezelf en wees jezelf, lijkt de kleding van Studio Anneloes te zeggen. En doe dat ook vooral duurzaam. Het merk richt zich op verantwoorde productieprocessen. En heeft een hang naar milieuvriendelijke materialen.

 

Historie van een bloeiend merk

Het was een mooie aanwinst in modeland toen Anneloes van der Helm besliste om in 2006 met haar ontwerpstudio en modelijn de markt op te gaan. Als Nederlandse ontwerpster had ze net haar ideeën gebundeld in een visie waar plek was voor de combinatie comfort en elegantie. Dat kon niet mooier uitpakken dan in een van haar eerste iconische ontwerpen, de Travel Pant, die uitgroeide tot een bestseller. Later in dit artikel meer hierover. Studio Anneloes kreeg aandacht van retailers maar ook steeds meer bij het koperspubliek. Niet zo gek eigenlijk, als je de ontwerpen bekijkt. 

 

Welke vrouwen houden van Studio Anneloes?

Daar kun je kort over zijn: een heel divers scala aan vrouwen, nog in hun eerste jeugd of al behoorlijk volwassen. De veelzijdige ontwerpen doen het ‘m. Dit is kleding die je op een pool party kunt dragen. Maar ook bij de uitreiking van een prijs. Waar zorgzame moeders de levensduur van de kleding waarderen, daar vinden sportief ingestelden de goede pasvorm een dikke pré. En eenieder die het milieu een warm hart toedraagt, maakt met kleding uit de lijn van dit merk ook een statement. Want Anneloes staat voor een beter milieu.

 

Het assortiment van Studio Anneloes

Soms stuit je op verrassende mode bij Anneloes, en het merk is vooral sterk waar het de volgende kleding betreft. Sommige kledingstukken zijn uitgegroeid tot ware bestsellers, dat komt aan de orde in de paragraaf hierna. Het merk is vooral het zoeken waard naar:

 

  • Jurken
  • Broeken
  • Blouses en tops
  • Blazers en jassen

 

Vier keer gigantisch merksucces

Zo nu en dan met een topper komen aandragen, dat helpt het imago van je modemerk natuurlijk wel. Bij Studio Annelies is een hele rits aan bestsellers van de ontwerptafel gekomen. Dit merk grossiert zo’n beetje in gewilde kledingstukken en dat geeft natuurlijk bekendheid. Een kwartet kledingstukken geeft aan hoe Studio Anneloes ontwerpt en hoe dat op de markt vertaald wordt naar ‘evergreens’. Neem nou een van de eerste toppers van de studio, de ‘Travel Pant’. Deze broek kun je in diverse stijlen aanschaffen, van slim-fit tot wijde pijpen. Hij lijkt gemaakt voor intensief reizen. De broek past zich heel mooi aan bij de contouren van het lichaam maar gaat niet strak zitten. Met als resultaat een flatterend silhouet. Ook de ‘Blouse Poppy’ is een seller en blinkt uit in tijdloze elegantie. Heel vrouwelijk is een jurk, de ‘Dress Shannon’ die de vrouwelijke vorm perfectioneert. Als vierde topper kan de ‘Blazer Holly’ worden genoemd, met een perfecte pasvorm en getailleerde snit helemaal gemaakt voor het vrouwelijk lichaam.

Reacties uitgeschakeld voor Studio Anneloes – de maestro van de damesmode